Túravezető felvétel

Új túravezetőkkel bővítenénk évek óta stabil csapatunkat, ami folyamatosan, de megfontoltan bővül, nem jellemzi fluktuáció, és nem fogott rajta a COVID sem. Téged keresünk, ha a túravezetésre hivatásként tekintesz, szenvedéllyel csinálod, és nem elégszel meg a középszerrel. Téged keresünk, ha évek után, tucatnyi teljesített túra után is lelkesedéssel fog el, ha visszatérhetsz kedvenc desztinációdra, hogy utasaidnak megmutasd a legjobb kenyeret sütő falusi pékséget, a legkülönlegesebb bort készítő családi borászatot, a leghangulatosabb rooftop bárokat, az eldugott vízeséseket és barlangokat, amiket szinte senki sem ismer. Téged keresünk, ha rajongsz a hegyekért, a dzsungelekért, az alig ismert kultúrákért, és ezt a rajongást szívesen osztod meg utasaiddal.

Túravezetőinkkel szemben a lehető legmagasabb elvárásokat támasztjuk, ugyanakkor a bérezés ennek megfelelően magas, és kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő work-life balance elérésére, a kiégések megelőzésére, és túravezetőink szakmai képességeinek fejlesztésére. Magyarország legnagyobb ütemben növekvő kalandutazás-szervező cége vagyunk, ahol az új ötletek, a dobozon kívüli gondolkodás, valamint a lelkesedés mindig érdeklődő és befogadó fülekre talál. Kis garázscégből pár év alatt a szektor meghatározó szereplői lettünk, és a kezdeti 1-2 fős csapatból mára egy közel 30 fős társaság utaztat több ezer embert világszerte.

Akit keresünk

Elsősorban főállású, legalább 2-3 év szakmai tapasztalattal rendelkező túravezetőket keresünk, de szívesen fogadjuk azok jelentkezését is, akik mellékállásként foglalkoznak ezzel a tevékenységgel.

Jelentkezz-e, ha kacérkodsz a túravezetői hivatással, de nincs még benne tapasztalatod?

Hosszú ideje foglalkozunk kezdő túravezetők képzésével, így várjuk jelentkezésedet, ha úgy érzed, megfelelsz az általunk támasztott elvárásoknak, és egyezik elképzelésed a kalandutaztatásról a miénkkel. Kezdő túravezetőként türelemre és alázatra lesz szükséged, mivel hosszú idő kell ahhoz, hogy önálló túrákat kapj. Ugyanakkor ez idő alatt olyan túravezetők mellett tanulhatsz, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmában. Akkor jelentkezz junior túravezetőnek, ha jelentős, szemmel látható utazási tapasztalattal rendelkezel. Ha még csak most kezdtél el utazni, túrázni, akkor sajnos nem tudunk lehetőséget kínálni.

Amit kínálunk:
– teljesállású túravezetőként átlagosan havi 500e – 800e Forint közötti nettó bérezést a vállalt túrák számától, és az azokon nyújtott teljesítménytől függően
– ingyenes képzéseket
– stabil hátteret
– budapesti, belvárosi irodát, ahol rendszeresen vannak közösségi események
– befogadó közösséget

Amit elvárunk:
– alázat a túravezetői hivatás, és az utasaid irányába
– szolgáltatás vezérelt gondolkodásmód
– igényesség az elvégzett munkával kapcsolatban, ne elégedj meg az elégségessel, törekedj a legjobbra
– magas lexikális felkészültség, jó előadókészség
– jelentős utazási tapasztalat és világjáró múlt

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, kérjük korábbi tapasztalataidat és jelenlegi motivációdat kifejtve írj nekünk az info@wanderwell.hu -ra.

Ha még  nem hallottál rólunk 
Hallgass bele túravezetőinkkel készített podcastbe.
Olvasd el utasaink Facebook oldalunkra írt véleményét.

Így utazunk mi: