Kristóf

Kristóf

Kristóffal a természetjárást és az outdoor sportokat szülei szerettették meg, mikor minden hétvégét túrázással töltöttek a budai, avagy a pilisi hegyekben. 10 éves korábban ismerkedett meg a kenuzással, a  Dunával, mely máig meghatározó része életének. Ezen ismereteit felhasználva kezdett folyami túravezetéssel foglalkozni, elsősorban sárkányhajóval.

Érdeklődése nem ragadt meg csupán a vízisportoknál, szóba jöhet sífutás, vagy biciklizés is, de ezen felül bármely  tudományos témához is hozzászól, hasznos vagy haszontalan információkkal árasztva el a gyanútlan érdeklődőt. Különlegesen kedves témák számára a nyelvek, a történelem és bármi nehezen magyarázható.

Ha megkérdezik, hogy merre indulna szívesen, akkor a válasz vagy keletre, vagy felfele. Így jutott el Grúziába, majd Kazahsztán keleti csücskéig, vagy Szlovénia legmagasabb hegyéig, a Triglavig. Mongol szakos hallgatóként pedig sikerült átfogó ismereteket szereznie a sztyeppék nomád népeiről, ezen tudását pedig közép-ázsiai túráinkon kamatoztatja.

Ismerd meg

csapatunk többi tagját is!