Rólunk

A wanderwell.hu oldalt a Hobbi Kalandorok Egyesületének tagjai üzemeltetik, az utazásokat pedig a Traveller.hu Zártkörűen Működő Részvénytársaság jogi keretein belül szervezi független csapatunk.


UNJUK A FELSZÍNES UTAZÁSOKAT! VALÓDI KALANDRA SZOMJAZUNK!

Mi vagyunk a hétköznapok szürke figurái, akik 8-tól 5-ig az íróasztal előtt ülnek, de szívük mélyén már új kalandokra szomjaznak. Évi huszonvalahány szabadnapunkat szeretnénk a lehető legemlékezetesebben kihasználni. Fontos számunkra a kényelem, ezért az általunk szervezett csoportos túrákon nem alszunk 6-8 fős kollégiumi szobákban, ugyanakkor szívesen sátrazunk hegytetőn, sivatagban, ha a kaland úgy kívánja.

Utazási filozófiánk részét képezi a kényelem és a kaland közötti balansz. Számunkra egy hétig a tengerparton feküdni nem jelent kikapcsolódást, így túráinkon folyamatosan aktív programokkal találkozhatsz. Mindezek ellenére sem hullaként, hanem felfrissült lélekként térsz vissza a hétköznapokba.

Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani. Mit jelent ez? Szívesen fizetünk 5-10.000 Forinttal többet egy klimatizált, jó állapotban lévő autóért, amivel 1000 km-t teszünk meg pár nap alatt az észak-afrikai dűnéken, minthogy ekkora összeget spórolnánk egy klíma nélküli, kétes műszaki állapotban lévő járművön. Tehát nem pusztán az árat, hanem az értéket is nézzük. Mindezek mellett kerüljük a felesleges luxust, így hotelszobáinkhoz általában nem jár Jakuzzi sajnos.

Sűrűn utazunk olyan országokba, amelyeket nem kapott még fel az ipari turizmus, de azért a közkedvelt úti célnak számító régiókban is megtaláljuk az igazán autentikus és kalandos helyeket.
Kiemelt úti céljaink: Grúzia, Marokkó, Kazahsztán, Indonézia, Japán, Új-Zéland, Hawaii, Kanári-szigetek, Omán, Szlovákia, Erdély, Ausztria, Szlovénia, Bosznia, Montenegró
Oldalunkon csak az épp soron lévő túrákat látod. Az utazás kezdetét megelőzően 4-6 hónappal publikáljuk új turáinkat. 

Fontosnak tartjuk, hogy túráinkon ne csak a szervezés és a program legyen kiváló, de a társaság is. Ennek érdekében azokkal, akikkel nincs jó élményünk, nem utazunk többet. Életkor, vallási és politikai hovatartozás lényegtelen, de legyél rugalmas, kíváncsi és toleráns.

Kapcsolatfelvétel