Rólunk

21. századi utazási iroda vagyunk, 21. századi stílusban utazunk! A WanderWellt olyan, több éve a világot járó, és csoportos utazásokat szervező túravezetők alapították, akik úgy gondolták, ideje valami mást, a szokásostól eltérőt alkotni.

UNJUK A FELSZÍNES UTAZÁSOKAT! VALÓDI KALANDRA SZOMJAZUNK!

A hétköznapokban szürke figurák vagyunk, akik 8-tól 5-ig az íróasztal előtt ülnek, de szívük mélyén már új kalandokra szomjaznak. Évi huszonvalahány szabadnapunkat szeretnénk a lehető legemlékezetesebben kihasználni, ennek érdekében sok esetben ipari turizmustól távol eső régiókban barangolunk.

Utazási filozófiánk részét képezi az aktív kikapcsolódás, az érintett kultúrák minél alaposabb megismerésével. Sűrűn utazunk olyan országokba, amelyeket nem kapott még fel az ipari turizmus, de azért a közkedvelt úti célnak számító régiókban is megtaláljuk az igazán autentikus és kalandos helyeket. Utazásainkat úgy állítjuk össze, hogy az aktív programok ellenére sem hullaként, hanem felfrissülve és megújulva térsz vissza a hétköznapokba.

Minőség: Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani. Mit jelent ez? Szívesen fizetünk 5-10.000 Forinttal többet egy klimatizált, jó állapotban lévő autóért, amivel 1000 km-t teszünk meg pár nap alatt az észak-afrikai dűnéken, mint hogy ekkora összeget spórolnánk egy klíma nélküli, kétes műszaki állapotban lévő járművön annak érdekében, hogy olcsóbban adhassuk az utat. Tehát nem pusztán az árat, hanem az értéket is nézzük. Mindezek mellett kerüljük a felesleges luxust, így hotelszobáinkhoz általában nem jár Jakuzzi sajnos.

Társaság: A velünk utazók jellemzően 30-50 közötti, rugalmas, kedves, utastársaik és az idegen kultúrák felé nyitott kalandorok. Csoportjaink átlag életkora 35 év. Ettől függetlenül várjuk szeretettel fiatalabb és idősebb kalandortársainkat is, akik úgy gondolják azonosulni tudnak az általunk képviselt értékekkel. Annak érdekében, hogy ne csak a szervezés, de a társaság is kiváló legyen, feketelistát vezetünk azokról az utasokról, akikről úgy gondoljuk nem illenek bele csoportjainkba. A WanderWell nem csak egy iroda, mi közösség vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy utazásainkon barátságok köttetnek, kapcsolatok születnek.

Ár: Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de nem is tervezünk azok lenni. Annak a rétegnek szeretnénk alternatívát nyújtani, akik hajlandóak ésszerű keretek között többet fizetni egy magasabb színvonalú szolgáltatásért. Azt szeretnénk, hogy utasaink, ha már kifizetik a túra árát, és elrepülnek velünk a világ végére is, minden esetben maradéktalanul elégedetten, felejthetetlen élményekkel térjenek vissza. Mi tudjuk mi az, amin nem érdemes spórolni, és mi az, amiért felesleges sok pénzt áldozni. Példa.: ha már kifizetsz 400.000 Forintot, hogy elrepülj Új-Zélandra, akkor mi nem azon a lakóautón fogunk spórolni, amivel két hétig utazol.

Túrák

Kirándulások: 1-4 napos utazások jellemzően Magyarországgal szomszédos régiókba. Általában vendégházas, vagy szállodai elszállásolással 2-3-4 személyes szobákban. Esetenként, főleg magashegyi túráknál alszunk menedékházakban és sátorban is. Legtöbbször telekocsi rendszerben utazunk, mert csoportjaink kicsik, és ekkora létszámnál nem éri meg buszt bérelni.

Kaland kényelmesen: Ezeken az utazásokon egy adott régió minél alaposabb bejárására, a jelenlévő kultúra megismerésére fókuszálunk, de mindezt a lehető legkalandosabb módon. A kaland kényelmesen kategóriát a tapasztalt utazókon túl azoknak is ajánljuk, akik még csak ismerkednek az efféle világjárással, és szeretnék tágítani komfortzónájukat.

Vagány túrák: Ha ilyen útra jelentkezel, készülj fel, hogy nem kímélünk. Vagy a miénktől rendkívül eltérő és esetenként kényelmetlen kultúrközegbe viszünk, vagy fizikailag lesz megterhelő a túra. Vagány túráink az átlagos WanderWell túráknál is nagyobb rugalmasságot és legtöbbször jó fizikumot követelnek.

Kiemelt úti céljaink: Grúzia, Marokkó, Kazahsztán, Indonézia, Japán, Új-Zéland, Hawaii, Kanári-szigetek, Omán, Szlovákia, Erdély, Ausztria, Szlovénia, Bosznia, Montenegró
Oldalunkon csak az épp soron lévő túrákat látod. Az utazás kezdetét megelőzően 4-6 hónappal publikáljuk új túráinkat. 

Utazások szervezője: WanderWell Zrt. Engedélyszám: U-001855
Adószám: 26613217-1-08
Cégjegyzékszám: 08-10-001938
Székhely: 9023 Győr, Szigethy Attila út 60. 9.em. 33.

Kapcsolatfelvétel