Bővíteni szeretnénk kis csapatunkat, túravezetőt/szervezőt keresünk, egyben menedzseri pozícióra! Ez az a munka, amiről rengetegen álmodnak, de csak kevesen olyan szerencsések, hogy ebből élnek. A világot járva bemutatni kedvenc helyeidet másoknak, közben barátságokat kötni, látni az utasaid arcán a felfedezés élményét… nem pusztán munka, ez hivatás. Ugyanakkor nem kis felelősséggel jár, hisz az utasok rád bízzák nem csak a pénzüket, de az idejüket is!

Ennek tükrében az elvárásaink magasak, de az erőfeszítéseket meg is háláljuk!

Kezdjük azzal, mit nyújtunk mi:
1; Standard iparági fizetést a túráid után!
2; Tulajdonrész! Minden WanderWelles túra bevételéből részesülsz. Jól érted! Tulajdonossá válsz, nem “csupán” alkalmazottá.
3; Fiatal, innovatív csapatot, akikkel a munka nem kényszer, hanem hobbi!
4; Szponzori szerződésekből részesedést (túraruhák, felszerelések, stb.)!
5; Szakmai fejlődést továbbképzések, trainingek által.
6; Médiamegjelenést!

Téged keresünk, ha:
1; Elkötelezett és lojális vagy! Ha velünk dolgozol, nem lesz lehetőséged még másik 4 iroda csoportját is vezetni. Ez alól kivételt képez, ha belföldi idegenvezetéssel foglalkoznál mellette.
2; Ambiciózus vagy! Szeretnél egyről a kettőre lépni, mindezt olyan közegben, ahol nem csak a feladatodat végzed, de bele is szólhatsz a szervezet fejlődésébe, saját képedre formálhatod azt.
3; Nem riadsz vissza a kemény munkától! Bár ez a munka nem kényszer, hanem hobbi, megköveteli az alázatot és a befektetett időt.
4; Tapasztalt vagy, de nem égtél ki!
5; Vannak saját ötleteid, amiket szívesen prezentálsz a csapatodnak! Az ötleteidet viszont konstruktív vitában, tárgyaláson keresztül kívánod érvényesíteni, és nem ragaszkodsz hozzájuk görcsösen.
6; Tudsz dobozon kívül gondolkodni, és nem csak a “jó öreg, már 10 éve bevált módszereket” ismered!
7; Képes vagy önállóan utazásokat és egyéb programokat szervezni!

Jelentkezés és kiválasztás menete:
1; Készíts egyperces videót, amiben bemutatkozol. Töltsd fel Youtubera, és küldd el nekünk a linkjét. Nem szabjuk meg miről kell szólnia, ez is egy teszt. Kíváncsiak vagyunk, mit tartasz fontosnak bemutatni/elmondani magadról. Azt sem írjuk le, hova küldd. Meg fogod találni! 😉
2; Mindenképpen visszajelzünk. Amennyiben nyitottak vagyunk az együttműködésre, úgy egy személyes találkozó fog következni.
3; A személyes találkozó után próbaútra viszünk, ahol teszteljük hogyan teljesítesz stresszhelyzetben.
4; Amennyiben minden akadályt jól vettél, szerződést kínálunk.

Aktuális túráinkat itt találod: LINK

Ahogy látod ez nem szimplán álláshirdetés. Elsősorban nem alkalmazottat keresünk, hanem tulajdonostársat, akire a menedzsmentben is számítunk! Amennyiben csak túravezetés érdekel, akkor is jelentkezz, de ezt kérjük tüntesd fel a jelentkezésben.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018.11.15.

Pár szóban, hogy kik is vagyunk mi. A wanderwell.hu 2017 novemberében indult azzal a céllal, hogy alternatívaként szolgáljon azok számára, akik már nem elégszenek meg a felszínes utazásokkal, ennél többre vágynak. Kalandtúrákat szervezünk világszerte, melyek 2018-ban mind teltházasak voltak. Emiatt szeretnénk bővíteni kínálatunkat.

wanderwell túravezetők

 

 

 

 

Megosztás