Ajándék

Ajándékozz kalandot!

A sokadik felesleges tárgy helyett ajándékozz inkább olyan élményt szerettednek, amit sosem felejt el! Ajándékkártyánkkal ajándékozhatsz konkrét utazást, vagy egy tetszőleges összeget, melyet az ajándékozott az általa kiválasztott utazásokra költhet el.

Felhasználási feltételek
1.: Az ajándékkártya névre szóló, és csak az ajándékozott használhatja fel. Nem átruházható. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Megvásárlása után nem visszaváltható.
2.: Az ajándékkártya a kiállítástól számított egy évig, vagy a rajta szereplő dátumig érvényes.
3.: Az ajándékkártyán található összeget a tulajdonosa akár több útra is felhasználhatja. Példa: 50.000 Forintos ajándékutalvánnyal az ajándékozott részt vehet egy 20.000 Forint értékű túránkon. 20.000 Forint levonódik az egyenlegéről. Ezután ajándékozott jelentkezik egy 40.000 Forintos útra. 30.000 Forint levonódik az egyenlegéből, ami kiürül, és a maradék 10.000 Forintot befizeti.
Az ajándékkártyán található összeg tehát teljes egészében felhasználható egy vagy több utazásra, de csak névértéke erejéig.
4.: Az ajándékkártyát a WanderWell Zrt. által szervezett utazásokra használhatja fel tulajdonosa.
5.: Az érvényesség lejáratát követően a kártyán fennmaradó összeg elveszik. Azt visszatéríteni semmilyen formában nem tudjuk.
6.: Ajándékkártyával vásárolt utazásra a mindenkori ÁSZF-ünk és utazási szerződésünk érvényes.

További részletekért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben az alábbi kapcsolati formula kitöltésével.

Kapcsolatfelvétel