Túranaptár

2021.09.15. - 19.

Adria aktívan

Normál ár: 89.990 Ft

Nehézség 7
Kalandfaktor 8
Kényelmi együttható 6

Horvátországi utazásunk során – más kalandtúráinkhoz hasonlóan – arra törekszünk, hogy megmutassuk Nektek a köztudatban turistamágnes régióként élő Dalmácia híresebb és kevésbé ismertebb természeti kincseit. Délnyugati szomszédunk ugyanis jóval több természeti csodát rejt egy adriai strandolásnál. Aktív programunk két pillérre, a túrázásra és a kajakozásra épül.

Utunk első felében a Dínári-hegyvidék legnagyobb tömbjét, a tengerpart felett magasodó Velebit-hegységet fedezzük fel. Az Észak-Velebit Nemzeti Park és a Paklenica Nemzeti Park karsztvidéke csodálatos mészkőformákkal és fantasztikus panorámával csalogat minket izgalmas túrákra. A program másik felében kajakból fedezzük fel a Dalmát tengerpart nyugodt öbleit és égszínkék vízzel körülölelt apró szigeteit. A lapátolás mellett csobbanás és más vízi élmények is várnak ránk! Dalmácia híres történelmi városaiban, Zadar és Sibenik hangulatos sikátoraiban pedig felfedezzük a balkáni, a görög és az olasz ízvilágot idéző horvát konyha remekeit.

Adria aktívan
Azori-szigetek
Észak-Görögország
Garda-tó via ferrata
Izland - tűz és jég
Tenerife

WanderWell Blog

Étkezési kisokos túrázáshoz

A túrák során kiemelten fontos az elegendő folyadékfogyasztás és étkezés. A megfelelő energiapótláson akár túra sikeres teljesítése is múlhat, hiszen, ha szervezetünk nem kap utánpótlást, hamar kimerülünk, dekoncentráltak leszünk , így a...

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra III.

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra II.

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra I.

Ne maradj le,

légy tájékozódott friss ajánlatainkkal és híreinkkel kapcsolatban. Hírlevél feliratkozásod segít, hogy eljussanak hozzád a legtutibb infók!