Túranaptár

2021.07.01. - 26.

Azori-szigetek

Normál ár: 319.990 Ft

Nehézség 6
Kalandfaktor 7
Kényelmi együttható 8

Párás köderdők, buja növényzet, geotermikus mezők, azúrkék tavak, hatalmas bálnák, gyarmati városok. Ennyiről már valószínűleg mindenkinek világos, hogy az Azori-szigetekről van szó. Ez a kis szigetcsoport az Atlanti-óceánon Európa, Afrika és Amerika közé beékelődve a természet és kaland kedvelőknek maga az Éden.

Kalandtúránkat Sao Miguelen, a szigetcsoport legnagyobb és leglátogatottabb szigetén kezdünk. Innen áttesszük székhelyünket Picora, ahol feltúrázunk Portugália legmagasabb pontjára, a Pico vulkán 2351m magas csúcsára. Utazásunk következő állomása Faial a hortenziák, buja erdők, és zöld legelők szigete lesz. Kalandtúránkat egy lisszaboni éjszakával koronázzuk meg.

Azori-szigetek
Izland - all in
Grúzia
Azori-szigetek
Észak-Görögország

WanderWell Blog

Étkezési kisokos túrázáshoz

A túrák során kiemelten fontos az elegendő folyadékfogyasztás és étkezés. A megfelelő energiapótláson akár túra sikeres teljesítése is múlhat, hiszen, ha szervezetünk nem kap utánpótlást, hamar kimerülünk, dekoncentráltak leszünk , így a...

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra III.

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra II.

Hogyan készülj fel fizikailag többnapos túrázásra I.

Ne maradj le,

légy tájékozódott friss ajánlatainkkal és híreinkkel kapcsolatban. Hírlevél feliratkozásod segít, hogy eljussanak hozzád a legtutibb infók!