MIÉRT VELÜNK?

A WanderWellt olyan, több éve (bizonyos esetekben több évtizede…) a világot járó, és csoportos utazásokat szervező kalandorok alapították, akik úgy gondolták, ideje valami mást, a szokásostól eltérőt alkotni. Küldetésünknek tekintjük, hogy kimozdítsunk a komfortzónádból, kiszakítsunk a szürke hétköznapok rutinjából, és oly módon mutassuk meg Neked csodás Bolygónk legeldugottabb szegleteit is, ahogy azt önmagadtól nem tennéd.

UNJUK A FELSZÍNES UTAZÁSOKAT!

VALÓDI KALANDRA SZOMJAZUNK!

A WanderWellnél az a célunk, hogy az egyszeri utasból rendszeresen visszatérő vendég legyen, ezért minőségi utakat adunk elérhető áron.

Mit jelent számunkra a minőség?

Túravezető: A legfontosabb eleme a WanderWell élménynek. Véleményünk szerint itt áll vagy bukik minden, ezért kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy utazásainkra a legjobb kísérőket küldjük. A túráinkra felkészült, a térséget jól ismerő, azért rajongó vezetőt delegálunk, aki küldetésének tekinti, hogy az utasok az ő desztinációját a legautentikusabb módon ismerjék meg. Célunk, hogy utasaink betekinthessenek a kulisszák mögé, és ne csak lássák, de értsék is a térséget, ahova velünk tartanak!

Szervezés: Útjaink szervezésénél nem azok eladhatósága az elsődleges cél, hanem a résztvevők elégedettsége. Természetesen azt szeretnénk, hogy túráink teltházzal fussanak, de csak ezért nem tömünk tele indokolatlanul látványosságokkal egy programot. Előfordul, hogy kihagyunk a programból olyan „kötelezőket”, amikről tudjuk, hogy csalódást keltenének. Kerüljük a turistamágnes, lehúzós helyeket. Ehelyett a valódi élmény megélésére törekszünk. Programjainkat a végletekig csiszoljuk, és a legapróbb részletekig a tökéletességre törekszünk.

Ár: Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, és nem is tervezünk azok lenni. Annak a rétegnek szeretnénk alternatívát nyújtani, akik hajlandóak ésszerű keretek között többet fizetni egy magasabb színvonalú szolgáltatásért. Azt szeretnénk, hogy utasaink, ha már kifizetik a túra árát, és elrepülnek velünk a világ végére is, minden esetben maradéktalanul elégedetten, felejthetetlen élményekkel térjenek vissza. Mi tudjuk mi az, amin nem érdemes spórolni, és mi az, amiért felesleges sok pénzt áldozni. Például ha már kifizetsz 400.000 forintot, hogy elrepülj Új-Zélandra, akkor mi nem azon a lakóautón fogunk spórolni, amivel két hétig utazol. Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani. Mit jelent ez? Szívesen fizetünk 5-10.000 forinttal többet egy klimatizált, jó állapotban lévő autóért, amivel 1000 km-t teszünk meg pár nap alatt az észak-afrikai dűnéken, mint hogy ekkora összeget spórolnánk egy klíma nélküli, kétes műszaki állapotban lévő járművön annak érdekében, hogy olcsóbban adhassuk az utat. Tehát nem pusztán az árat, hanem az értéket is nézzük. Mindezek mellett kerüljük a felesleges luxust, így hotelszobáinkhoz általában nem jár jakuzzi sajnos. Szállásaink színvonala a különböző kategóriáknál változik, így kérjük fusd át a kategóriák leírásait. Ami minden útban közös: kis csoport, felkészült vezető, kiváló ár-érték arány, profi szervezés.

Hogyan lehet mégis, hogy sok esetben olcsóbbak vagyunk a konkurenciánál?

Úgy, hogy mi nem kinti irodák túlárazott programjait vásároljuk meg, így a bekerülési ár a töredéke annak, ami ez esetben lenne. Nem spóroljuk meg a szervezéssel töltött időt, valamint olyanok fejlesztik útjainkat, akik részleteiben ismerik a régiót, vannak jó helyi kapcsolataik, ismerik a helyiek gondolkodásmódját, így sokkal kedvezőbb árakat kapunk.

Emellett az a célunk, hogy az egyszeri WanderWell utasból visszatérő vendéget, törzsutast faragjunk. Tehát nem egyszer akarunk nagyot szakítani, hanem kis árréssel dolgozunk annak érdekében, hogy a legjobb utakat, a legjobb áron adhassuk, te pedig úgy érezd, ezért megérte pénzt adni, és a következő alkalommal is minket válassz!

Közösség: Programjainkra az utastársaik és a helyi kultúra iránt nyitott, elfogadó, kíváncsi, lelkes, fiatalos gondolkodású, és rugalmas kalandorok jelentkezését várjuk! Nem célunk, hogy mindenki velünk utazzon, ezért kérjük, amennyiben úgy gondolod ezek nem igazak rád, ne jelentkezz túráinkra. Nem éreznéd jól magad és rossz lenne neked, nekünk, és a többi utastársnak is. Célunk, hogy a WanderWell több legyen egy márkanévnél, és valódi közösséget teremtsen azoknak, akik nem a szokásos módon szeretnék felfedezni a világot! Büszkék vagyunk rá, hogy túráinkon kapcsolatok születnek, és barátságok szövődnek!