CSAPATUNK

Bence

Bence a WanderWell csapat alapítója és vezetője. Tapasztalt túravezető, akivel leggyakrabban a Kaukázus hegyoldalain futhatsz össze.

Hunor

Hunor a túrázás és a természet szeretetét gyermekkora helyszínéről, Székelyföldről hozza magával.

Doki

Doki izgalmas utat járt be, mire a WanderWell csapatába került. Sokáig az informatika területén tevékenykedett, de szabadidejét mindig a sport, az utazás, a túrázás és a hegymászás töltötte ki.

Ádám

Ádám a hátizsákos világjárás és a hegyek szerelmese. Kalandjai még inkább nyitottá és kíváncsivá tették távoli és idegen kultúrák iránt.

Gergő

Gergő már kiskora óta járja az erdőt, hiszen a Börzsönyben nevelkedett. Később nem csak a hegyek tetejére, hanem a mélyére is eljutott: egyetem alatt kezdett barlangászni.

Marita

Marita a marketing és a könyvkiadók világából érkezett hozzánk. Kiskora óta örökmozgó, kíváncsi és kalandor lélek.

Zsombor

Zsombor több mint 6 éves túravezetői és túraszervezői tapasztalattal rendelkezik. Szűnni nem akaró szenvedélye az iszlám világ.

András

András korábban az USA-ban dolgozott pár nyarat, majd Kolumbiában élt 2 évet, ami alatt végérvényesen beleszeretett az utazásba és a latin kultúrába.

Bendegúz

Bendegúz jelenleg is egyetemi tanulmányait folytatja földrajz-történelem szakon, de már beutazta Iraki Kurdisztánt stoppal.