Rólunk

A WanderWellt olyan, több éve a világot járó, és csoportos utazásokat szervező túravezetők alapították, akik úgy gondolták, ideje valami mást, a szokásostól eltérőt alkotni.

UNJUK A FELSZÍNES UTAZÁSOKAT! VALÓDI KALANDRA SZOMJAZUNK!

Utazási filozófiánk része, hogy egy program megalkotásakor nem annak eladhatóságát tekintjük elsődlegesnek. Mit jelent ez? Ki fogunk hagyni a programból olyan “turistamágnes” helyeket, amelyekről tudjuk, csalódást okoznának. Nem arra a rizsteraszra viszünk majd el, ahol a turisták hadában, a szelfi botok erdejében mozdulni sem bírsz majd. Nem arra a dűnére ülünk ki reggel, amin napfelkeltekor alig találni szabad helyet.

Minőség: Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani. Mit jelent ez? Szívesen fizetünk 5-10.000 Forinttal többet egy klimatizált, jó állapotban lévő autóért, amivel 1000 km-t teszünk meg pár nap alatt az észak-afrikai dűnéken, mint hogy ekkora összeget spórolnánk egy klíma nélküli, kétes műszaki állapotban lévő járművön annak érdekében, hogy olcsóbban adhassuk az utat. Tehát nem pusztán az árat, hanem az értéket is nézzük. Mindezek mellett kerüljük a felesleges luxust, így hotelszobáinkhoz általában nem jár Jakuzzi sajnos.

Társaság: A velünk utazók rugalmas, kedves, utastársaik és az idegen kultúrák felé nyitott kalandorok. Annak érdekében, hogy ne csak a szervezés, de a társaság is kiváló legyen, feketelistát vezetünk azokról az utasokról, akikről úgy gondoljuk nem illenek bele csoportjainkba. Büszkék vagyunk arra, hogy utazásainkon barátságok köttetnek, kapcsolatok születnek.

Ár: Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de nem is tervezünk azok lenni. Annak a rétegnek szeretnénk alternatívát nyújtani, akik hajlandóak ésszerű keretek között többet fizetni egy magasabb színvonalú szolgáltatásért. Azt szeretnénk, hogy utasaink, ha már kifizetik a túra árát, és elrepülnek velünk a világ végére is, minden esetben maradéktalanul elégedetten, felejthetetlen élményekkel térjenek vissza. Mi tudjuk mi az, amin nem érdemes spórolni, és mi az, amiért felesleges sok pénzt áldozni. Példa.: ha már kifizetsz 400.000 Forintot, hogy elrepülj Új-Zélandra, akkor mi nem azon a lakóautón fogunk spórolni, amivel két hétig utazol.

Utazások szervezője: WanderWell Zrt. Engedélyszám: U-001855
Adószám: 26613217-1-08
Cégjegyzékszám: 08-10-001938
Székhely: 9023 Győr, Szigethy Attila út 60. 9.em. 33.

Kapcsolatfelvétel