Rólunk

Miért velünk?

A WanderWellt olyan, több éve (bizonyos esetekben több évtizede…) a világot járó, és csoportos utazásokat szervező kalandorok alapították, akik úgy gondolták, ideje valami mást, a szokásostól eltérőt alkotni. Küldetésünknek tekintjük, hogy kimozdítsunk a komfortzónádból, kiszakítsunk a szürke hétköznapok rutinjából, és oly módon mutassuk meg Neked csodás Bolygónk legeldugottabb szegleteit is, ahogy azt önmagadtól nem tennéd.

UNJUK A FELSZÍNES UTAZÁSOKAT!

VALÓDI KALANDRA SZOMJAZUNK!

A WanderWellnél az a célunk, hogy az egyszeri utasból rendszeresen visszatérő vendég legyen, ezért minőségi utakat adunk elérhető áron.

Mit jelent számunkra a minőség?

Túravezető: A legfontosabb eleme a WanderWell élménynek. Véleményünk szerint itt áll vagy bukik minden, ezért kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy utazásainkra a legjobb kísérőket küldjük. A túráinkra felkészült, a térséget jól ismerő, azért rajongó vezetőt delegálunk, aki küldetésének tekinti, hogy az utasok az ő desztinációját a legautentikusabb módon ismerjék meg. Célunk, hogy utasaink betekinthessenek a kulisszák mögé, és ne csak lássák, de értsék is a térséget, ahova velünk tartanak!

Szervezés: Útjaink szervezésénél nem azok eladhatósága az elsődleges cél, hanem a résztvevők elégedettsége. Természetesen azt szeretnénk, hogy túráink teltházzal fussanak, de csak ezért nem tömünk tele indokolatlanul látványosságokkal egy programot. Előfordul, hogy kihagyunk a programból olyan „kötelezőket”, amikről tudjuk, hogy csalódást keltenének. Kerüljük a turistamágnes, lehúzós helyeket. Ehelyett a valódi élmény megélésére törekszünk. Programjainkat a végletekig csiszoljuk, és a legapróbb részletekig a tökéletességre törekszünk.

Ár: Nem mi vagyunk a legolcsóbbak, és nem is tervezünk azok lenni. Annak a rétegnek szeretnénk alternatívát nyújtani, akik hajlandóak ésszerű keretek között többet fizetni egy magasabb színvonalú szolgáltatásért. Azt szeretnénk, hogy utasaink, ha már kifizetik a túra árát, és elrepülnek velünk a világ végére is, minden esetben maradéktalanul elégedetten, felejthetetlen élményekkel térjenek vissza. Mi tudjuk mi az, amin nem érdemes spórolni, és mi az, amiért felesleges sok pénzt áldozni. Példa.: ha már kifizetsz 400.000 Forintot, hogy elrepülj Új-Zélandra, akkor mi nem azon a lakóautón fogunk spórolni, amivel két hétig utazol. Szervezéskor törekszünk a lehető legjobb ár-érték arányú kínálatokat kiválasztani. Mit jelent ez? Szívesen fizetünk 5-10.000 Forinttal többet egy klimatizált, jó állapotban lévő autóért, amivel 1000 km-t teszünk meg pár nap alatt az észak-afrikai dűnéken, mint hogy ekkora összeget spórolnánk egy klíma nélküli, kétes műszaki állapotban lévő járművön annak érdekében, hogy olcsóbban adhassuk az utat. Tehát nem pusztán az árat, hanem az értéket is nézzük. Mindezek mellett kerüljük a felesleges luxust, így hotelszobáinkhoz általában nem jár Jakuzzi sajnos. Szállásaink színvonala a különböző kategóriáknál változik, így kérjük fusd át a kategóriák leírásait. Ami minden útban közös: kis csoport, felkészült vezető, kiváló ár-érték arány, profi szervezés.

Hogyan lehet mégis, hogy sok esetben olcsóbbak vagyunk a konkurenciánál?

Úgy, hogy mi nem kinti irodák túlárazott programjait vásároljuk meg, így a bekerülési ár a töredéke annak, ami ez esetben lenne. Nem spóroljuk meg a szervezéssel töltött időt, valamint esetünkben nem egy irodai asszisztens szervezi Google találatokból az utakat, hanem olyanok, akik részleteiben ismerik a régiót, vannak jó helyi kapcsolataik, ismerik a helyiek gondolkodásmódját, így sokkal kedvezőbb árakat kapunk.

Emellett az a célunk, hogy az egyszeri WanderWell utasból visszatérő vendéget, törzsutast faragjunk. Tehát nem egyszer akarunk nagyot szakítani, hanem kis árréssel dolgozunk annak érdekében, hogy a legjobb utakat, a legjobb áron adhassuk, Te pedig úgy érezd, ezért megérte pénzt adni, és a következő alkalommal is minket válassz!

Közösség: Programjainkra az utastársaik és a helyi kultúra iránt nyitott, elfogadó, kíváncsi, lelkes, fiatalos gondolkodású, és rugalmas kalandorok jelentkezését várjuk! Nem célunk, hogy mindenki velünk utazzon, ezért kérjük, amennyiben úgy gondolod ezek nem igazak rád, ne jelentkezz túráinkra. Nem éreznéd jól magad és rossz lenne Neked, Nekünk, és a többi Utastársnak is. Célunk, hogy a WanderWell több legyen egy márkanévnél, és valódi közösséget teremtsen azoknak, akik nem a szokásos módon szeretnék felfedezni a világot! Büszkék vagyunk rá, hogy túráinkon kapcsolatok születnek, és barátságok szövődnek!

Hétvégi túrák

1-5 napos utazások jellemzően Magyarországgal szomszédos régiókba. Általában vendégházas, apartmanos, vagy szállodai elszállásolással 2-3-4 személyes szobákban. Esetenként, főleg magashegyi túráknál alszunk menedékházakban és sátorban is. Legtöbbször telekocsi rendszerben utazunk, mert csoportjaink kicsik, és ekkora létszámnál nem éri meg buszt bérelni. Szeretnénk a természetjárás örömét a lehető legszélesebb körben terjeszteni, így kirándulásainkat költségtakarékos módon szervezzük. Régiótól függően igyekszünk a legjobb ár-érték arányú kínálatot létrehozni. Szállásaink színvonala azért nagyon változó ebben a kategóriában, mert régiónként nagyon eltérő a kínálat. Példa: X régióban jó minőségű, 3 csillagos szállodába, reggelivel, kétágyas szobával kerül annyiba a szállás, mint Y régióban egy 2 csillagos panzióban reggeli nélkül 3-4 személyes szobákban. Ekkora különbségek nem csak egyes országok között van, hanem akár országon belül is. Ebből adódóan, ahelyett, hogy egy fix színvonalhoz ragaszkodnánk mindenhol, az adott kínálatból választjuk ki az ár-érték arányban legmegfelelőbbet.

Vagány túrák

Ha ilyen útra jelentkezel, készülj fel, hogy nem kímélünk. Vagy a miénktől rendkívül eltérő és esetenként kényelmetlen kultúrközegbe viszünk, vagy fizikailag lesz megterhelő a túra. Vagány túráink az átlagos WanderWell túráknál is nagyobb rugalmasságot és legtöbbször jó fizikumot követelnek. A “Kaland kényelmesen” kategóriától eltérően itt esetenként sátorban, jurtában, erdei viskókban alszunk, hisz olyan helyekre visz utunk, ahol a madár se jár.

Kaland kényelmesen

Ezeken az utazásokon egy adott régió minél alaposabb bejárására, a jelenlévő kultúra megismerésére fókuszálunk, de mindezt a lehető legkalandosabb módon. A kaland kényelmesen kategóriát a tapasztalt utazókon túl azoknak is ajánljuk, akik még csak ismerkednek az efféle világjárással, és szeretnék tágítani komfortzónájukat. A kaland mellett törekszünk az elvárható kényelem biztosítására is, így kalandtúráinkon háromcsillagos szállodákban és jó minőségű vendégházakban alszunk. Természetesen itt is függünk a helyi adottságoktól, de minden esetben a kínálatból közép és felső középkategóriás, központi elhelyezkedésű szállásokat választunk.

Csapatunk

Borbély Bence

Lőrinczi Hunor

Kerényi Gábor Doki

Darvas Ádám

Ambrus Gergely

Cseh Zsombor

Mátai András

Pornói Bendegúz

Jokkel Dóra

Püski Eszter

Bodai Alexandra

Pécsi Linda

Belényi Dániel

Kiss-Csapó Gergely

Gueth Péter

Kerényi Balázs

Kovács Péter

Kádár Bence

Nyerges Barbara

Apáthy Gergely

Leporisz Viktor