Fedezd fel Magyarországot: Győr & Pannonhalma

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Fontos információk

Győr & Pannonhalma

Részvételi díj:

Törzsutas ár:

Ft

A túra időpontja:

Nehézség 3
Kalandfaktor 6
Kényelmi együttható 4

Fedezd fel Magyarországot nevű túrasorozatunkban hazánk neves régióit járjuk végig. Megismerjük azok természeti, gasztronómiai és történelmi értékeit. Mindezt kis csoporttal, kényelmes szállásokon.

Ezen a hétvégén vadregényes folyóágakban fogunk evezni, ahol a sűrű galériaerdő csaknem víz felszínéig hajol. A természet szépségével feltöltődve vetjük bele magunkat a régió történelmébe és Győr barokk belvárosába, mely kalandozásunk során nemzeti és világörökségi látnivalókat fedezünk fel. Hétvégénket az ezeréves Pannonhalmi Főapátsággal zárjuk, ahol a tárlatvezetésre az ínyencek trüffelkóstolóval tehetik fel a pontot.

Aktivitások:

Első nap

2020. szeptember 26. szombat Kenutúra

Kora reggel indulunk Budapestről, ahonnan egyenesen a Mosoni-Duna vízi édenkertjébe utazunk. Gyors felszerelkezés és eligazítás után már a kenukból csodáljuk az erdő színpompás lombjait. Szendvicsebédünk után folytatjuk a folyó felfedezését.

A vízi világban töltött nyugodt órák után Győrbe utazunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Kis pihenő után felkeressük az egyik hangulatos éttermet, ahol vacsorával egybekötött borkóstolón veszünk részt. Vacsora után aztán a mulatásé a főszerep a győri belvárosban.

Második nap

2020. szeptember 27. vasárnap Győri városnézés és a Pannonhalmi Főapátság

Utazásunk második napján a kultúráé és a történelemé lesz a főszerep. Meglátogatjuk a híres győri Városházát, felfedezzük a Káptalandomb és a Radó-sziget titkait, majd megtekintjük Szent László királyunk ereklyéjét őrző hermát is. A sétától elgémberedett lábainkat ebéd közben kinyújtóztatjuk, majd Pannonhalma felé vesszük az irányt. Vezetett túrán ismerkedünk meg a több mint ezer éves főapátság mindennapi életével és titkaival. A főapátság nemcsak Nemzeti Emlékhely, de az UNESCO Világörökség részét is képezi. A történelmi falak közötti túránk után élményekkel feltöltődve utazunk vissza Budapestre.

Utazás költsége

29.990 Forint, ami tartalmazza:

  • szállás háromcsillagos szállodában 2 ágyas szobákban
  • vacsorával egybekötött borkóstoló Győrben szombat este
  • reggeli vasárnap
  • kenubérlés
  • tárlatvezetés a Pannonhalmi Főapátságban
  • szervezés
  • túravezetés

Nem tartalmazza:

  • a tárlatvezetés után fakultatívan Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykerti látogatás csokoládé/trüffelkóstolóval egybekötve (2200/2600 Ft/fő)
  • egyéb étkezések
  • helyszínre való utazást ami egyénileg történik, vagy budapesti indulással korlátozott számban tudunk kínálni helyet kisbuszban. Kisbuszos utazás költsége 8000 Forint / fő.

Kérjük jelentkezéskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy egyénileg érkezel a helyszínre, vagy a kisbuszban szeretnél helyet foglalni.

Jelentkezéskor a teljes összeg fizetendő.

Utazás szervezője: WanderWell Zrt. Engedélyszám: U-001855

Extra szolgáltatás igénylése a túra mellé

(ha kiválasztod a szolgáltatást, akkor megjelenik egy mennyiségválasztó, amivel beállíthatod hány főnek igényled a kiegészítő szolgáltatást)

Utazás nehézsége

A túra átlagos fizikummal teljesíthető. Az evezéshez nem szükséges előzetes tapasztalat.

Csapat

15-25 fő Kis csapat, nagy kaland! Várunk szeretettel mindenkit, aki megfelelően rugalmas egy ilyen utazáshoz, fűti a kalandvágy és rendelkezik elégséges fizikummal.

Ennyi szabadság kell hozzá:

0 nap

Ha nem utaztál még velünk, olvass bele a Facebook oldalunkra írt értékelésekbe:

https://www.facebook.com/pg/wanderwell.hu/reviews/

 

Gyakori kérdések

Egyedül vagy többen?

Többen

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek

Fizikum, kalandvágy, tapasztalat

Mindegyik

Repülőjegy

Kell

Felszerelés, eszközök, oltások

Mindegyik kell