Spartacus-ösvény

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Fontos információk

Pilisszentlászló – Visegrád – Pilisszentlászló

Részvételi díj:

Törzsutas ár:

Ft

A túra időpontja:

Nehézség 3
Kalandfaktor 5
Kényelmi együttható 4

A Spartacus vadászösvényen, csodás panorámával kísérve kanyargunk Pilisszentlászlóról Visegrád határáig, ahol a Pisztrángos-tavak mellett az Ördögmalom Étteremben ebédelünk. Pihenőnk után hűvös patak partján, a hangulatos Apátkúti-völgyben visszatúrázunk Pilisszentlászlóra.

Aktivitások:

Első nap

Pilisszentlászló – Visegrád – Pilisszentlászló

Budapestről a reggeli órákban indulunk Pilisszentlászlóra busszal, ahonnan könnyű, ám rendkívül látványos túrát teszünk a Spartacus- ösvényen. Az egykori vadászösvény hegyoldalba vájva, néhol igen kitett szakaszokkal kanyarog, így végig gyönyörködhetünk csodálatos panorámában. Körülbelül 2 órás túra után érkezünk meg Visegrád határába, a Telgárthy-rétre. Innen pár perc gyaloglás után elérjük a hangulatos Ördögmalom-vízesést. Miután mindannyian megcsodáltuk és átugrottunk zubogó felett, visszasétálunk az Apátkúti-völgyben fekvő pisztrángos tavakhoz, ahol a méltán híres Ördögmalom Étteremben fogyasztjuk el ebédünket.

Túránkat is a völgyben folytatjuk a patak halk csobogálásnak háttérzenéjével kísárve. A délután folyamán vissza is érkezünk Piliszszentlászlóra, majd buszra szállunk és még bőven napnyugta előtt visszaérünk Budapestre.

Táv: 15 km, szint 350 méter fel és le

Utazás költsége

0 Forint, ami tartalmazza:

  • csoportvezetés és szervezés

Nem tartalmazza:

  • utasbiztosítás
  • étkezést
  • utazást, ami egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel történik

Utazás szervezője: WanderWell Zrt. Engedélyszám: U-001855

Extra szolgáltatás igénylése a túra mellé

(ha kiválasztod a szolgáltatást, akkor megjelenik egy mennyiségválasztó, amivel beállíthatod hány főnek igényled a kiegészítő szolgáltatást)

Utazás nehézsége

Átlagos állóképességgel teljesíthető túra, kezdőknek is bátran ajánljuk! A túrán nincs jelentős szintkülönbség, azonban a Spartacus-ösvény néhol igen szűk, így lépésbiztonság szükséges.

Túravezető:

Bendegúz

Bendegúz a WanderWell csapat ifjú, de tapasztalt túravezetője, aki megjárta Iraki-Kurdisztánt, Iránt, Ománt, és még számos országot a Közel-Keleten. Vendégeskedett grúz szerzeteseknél, éjszakázott az albán erdőkben, hegyet mászik, snowboardozik, lovagol és szabadidejében is amikor csak lehet az erdőt járja.

Ha nem utaztál még velünk, olvass bele a Facebook oldalunkra írt értékelésekbe:

https://www.facebook.com/pg/wanderwell.hu/reviews/

 

Gyakori kérdések

Egyedül vagy többen?

Többen

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek

Fizikum, kalandvágy, tapasztalat

Mindegyik

Repülőjegy

Kell

Felszerelés, eszközök, oltások

Mindegyik kell